Webbhotell

Det är inte svårt att hitta de bästa webbhotellen nuförtiden och jakten på ett bra webbhotell har aldrig varit så enkelt som det idag är. Det ända som krävs är några knappstråk på Google och därefter har man en massa artiklar som förklarar varför det ena webbhotellet är bättre än det andra.

Få förklarar dock vilket webbhotell som är det mest prisvärda webbhotellet idag. Det avser denna artikel lösa.

Utbudet på marknaden i år

Marknaden har aldrig varit så full av webbhotell som det idag är. Nedan följer bara några alternativ bland det hav av webbhotell som idag finns att bläddra bland:

  • Miss Hosting
  • Loopia
  • One.com
  • Binero
  • UnoEuro
  • & så många fler

Ett tecken på en hälsosam bransch är när många företag köper upp varandra och detta inte påverkar priserna eller utbudet. Tvärtom så finns det allt fler bolag på marknaden idag trots att webbhotellen köper upp varandra.

För bara 2 år sedan så köptes CitySites, till exempel, av självaste Loopia. Och bara i år så köptes det populära FSData av Miss Group. Och dessa stora gigantiska företagsköp har inte påverkat den svenska marknaden överhuvudtaget—tvärtom så finns det faktiskt fler aktörer på marknaden idag än det någonsin tidigare funnits. Nedan följer de prisvärdaste webbhotellen för svenska konsumenter 2019.

Sveriges mest prisvärda webbhotell 2019

Miss Hosting

Branschens kung 2019 är Miss Hosting. Inte bara är tjänsten oerhört prisvärd och erbjuds i många olika prisklasser utan webbhotellet kommer även fullspäckad med en massa funktioner som få webbhotell idag erbjuder.

Inte bara är cPanel förinstallerat vilket gör det enklare än någonsin att hantera en massa domäner, domännamn och hemsidor, men utrymmet webbhotellet medför är väldigt stort.

Kundsupporten är också i världsklass. Behöver du hjälp så är det bara att öppna upp chatten så får du snart hjälp av en massa hjälpsamma personer som arbetar med Miss Hosting. Om ett webbhotell är av intresse 2019 så är Miss Group definitivt en aktör att överväga.

Loopia

En klassiker är Loopia och det är inte utan anledning.

Inte bara är deras webbhotell prisvärt och ger mycket för pengarna, men hela gränssnittet har byggts av dem. Detta betyder att de kan hjälpa en med i princip allting. Det som annars är en omöjlig utmaning när det kommer till cPanel och andra mjukvaror som installerats åt en men som inte utvecklats av hotelleverantören, så är Loopias gränssnitt fullt utvecklat av dem.

Är det något fel på gränssnittet? Behöver du hjälp med något väldigt tekniskt med webbhotellet? Loopia kan hjälpa dig hela vägen.

Utöver det så erbjuder Loopia allt ifrån one-click-install av SSL och allt det viktiga. Ett väldigt bra alternativ för den som söker ett prisvärt webbhotell.

Marknaden 2019

Oavsett vilket webbhotell du väljer så är utvecklingen inom branschen väldigt hälsosam och väldigt positiv. Chansen att en ny aktör dyker upp 2020 som slår all konkurrens är stor och sker inte detta så är chansen också stor att nuvarande aktörer förbättrar sina tjänster så pass att de lika gärna kunde klassats som en ny aktör.

Man blir sällan missnöjd och utvecklingen går i rätt riktning, vilket alltid är positivt, oavsett bransch.